Koktajl Gruszka, Imbir & Cynamon

21 czerwca 2017
Koktajl Gruszkowy z Imbirem i Cynamonem

Magiczne połączenie gruszki i cynamonu z ostrością świeżego imbiru w „zielonym” koktajlu w kolorze ecru :).

 

Koktajl Gruszka, Imbir & Cynamon

Wydrukuj przepis
Ilość osób: 1-2 Czas przygotowania:

Produkty

  • 1 dojrzała gruszka
  • 1 kubka mleka migdałowego (lub sojowego, ...)
  • 2 łyżki pszennych zarodków stabilizowanych (lub płatków owsianych, jaglanych, ...)
  • 2 cienkie plasterki świeżego imbiru
  • 1/2 łyżeczki cynamonu
  • 1 łyżeczka czystego syropu klonowego (może być też miód)

Przygotowanie

Wszystkie składniki miksuj w blenderze do uzyskania kremowej konsystencji.




Spróbuj innych potraw z tymi składnikami

4 komentarze

teenager ;) 6 czerwca 2014 at 16:06

pięknie wygląda z tymi kwiatuszkami na wierzchu! 🙂
lubię połączenie imbiru, cynamonu i gruszki 🙂

Odpowiedz
Anonimowy 14 czerwca 2014 at 14:42

super foto 🙂

Odpowiedz
MagPie 14 czerwca 2014 at 22:49

dziękuję 😀

Odpowiedz
Blue Almonds 12 września 2015 at 06:24

🙂

Odpowiedz

Zostaw komentarz

UA-52384226