Koktajl proteinowy Post-Run

30 września 2014

Pyszny koktajl  proteinowy na bazie mleka migdałowego, idealny po treningu. Jego dodatkową i niebagatelną zaletą jest to, że smakuje jak „szejk” o smaku stracciatella.

Koktajl proteinowy Post-Run

Wydrukuj przepis
Ilość osób: 1 Czas przygotowania:

Produkty

  • 1 kubek mleka migdałowego
  • 2 banany małe lub 1 duży (dojrzałe)
  • 2 łyżki pokruszonych ziaren kakaowca (surowe)

Przygotowanie

Miksuj wszystkie składniki i wypij szybciutko :), żeby Ci go nikt nie podkradł ;).

Spróbuj innych potraw z tymi składnikami

4 komentarze

Avka 30 września 2014 at 20:34

Skoro smakuje jak straciatella to koniecznie muszę zrobić, nie ma innej opcji :))

Odpowiedz
teenager ;) 1 października 2014 at 06:16

straciatella? to robię! 😀

Odpowiedz
MagPie 1 października 2014 at 13:09

Jest świetny 🙂

Odpowiedz
MagPie 1 października 2014 at 13:09

Bez dwóch zdań, trzeba zrobić 🙂

Odpowiedz

Zostaw komentarz

UA-52384226