Koktajl Różany z Mango i Owocami Leśnymi

22 marca 2014

Niezwykły koktajl z mango i owoców leśnych z wodą różaną.

Koktajl Różany z Mango i Owocami Leśnymi

Wydrukuj przepis
Ilość osób: 1-2 Czas przygotowania:

Produkty

  • 1 kubek mrożonych owoców leśnych
  • 1/2 dużego, dojrzałego mango
  • 2 łyżki wody różanej
  • 1 kubek wody źródlanej lub filtrowanej
  • 1 łyżka syropu z agawy (opcjonalnie)

Przygotowanie

  1.  Do blendera wrzuć owoce leśne i obrane, pokrojone mango.
  2. Wlej wodę różaną i źródlaną. Miksuj do ulubionej konsystencji.
  3. Dodaj syrop z agawy, jeśli lubisz słodszy smak.

Spróbuj innych potraw z tymi składnikami

Zostaw komentarz

UA-52384226