Koktajl Jarmuż & Jagody

30 października 2015

W tym momencie to chyba mój ulubiony koktajl. Mix jagód, malin, borówek i jeżyn w duecie z jarmużem i bananem.

Koktajl Jarmuż & Jagody

Wydrukuj przepis
Ilość osób: 1 Czas przygotowania:

Produkty

  • 1 garść obranych listków jarmużu
  • 1 dojrzały banan
  • 1/2 kubka malin, jeżyn, borówek,...
  • 1 kubek wody źródlanej lub filtrowanej

Przygotowanie

Miksuj wszystkie składniki w blenderze do momentu uzyskania kremowej konsystencji. Efekt jest przepyszny.

Dodatkowe informacje

Wszystkie składniki koktajlu mogą być mrożone.

Spróbuj innych potraw z tymi składnikami

8 komentarzy

Daria 30 października 2015 at 12:03

koktajl o smaku lata, dobrze jest mieć ich zapas w zamrażalce a potem jesienią czy zimną zaserwować sobie taki gęsty napój, który przypomni o ciepłych, słonecznych chwilach tego roku 🙂

Odpowiedz
Weronika B. 30 października 2015 at 12:15

Ten koktajl łączy w sobie wszystkie smaki, które lubię najbardziej: owoce leśne i jarmuż – najlepszą zieleninę. A jak zachęcająco wygląda! 🙂

Odpowiedz
Magdalena Kuchaja 30 października 2015 at 12:18

pyszna dawka witamin!

Odpowiedz
Olga Pi 30 października 2015 at 14:15

Zdrowo i smacznie:)

Odpowiedz
Blue Almonds 30 października 2015 at 21:58

Masz rację Daria :), też tak lubię :).

Odpowiedz
Blue Almonds 30 października 2015 at 21:59

Dziękuję 🙂

Odpowiedz
Blue Almonds 30 października 2015 at 21:59

🙂

Odpowiedz
Blue Almonds 30 października 2015 at 21:59

Dokładnie! Dzięki 🙂

Odpowiedz

Zostaw komentarz

UA-52384226