Mocha Smoothie (raw vegan)

15 listopada 2014
Dla wszystkich miłośniczek i miłośników porannej, popołudniowej lub wieczornej dawki kofeiny :). Genialnie smakuje mocno schłodzone, po kilku godzinach w lodówce.

Składniki:
– 1 kubek mleka orzechowego
– 1 łyżeczka kawy espresso instant (lub innej rozpuszczalnej)
– 1 łyżeczka surowego kakao w proszku
– 1 mały, dojrzały banan

Wykonanie:
Miksuj składniki koktajlu to uzyskania kremowej konsystencji. Podawaj schłodzony.

Spróbuj innych potraw z tymi składnikami

6 komentarzy

teenager ;) 15 listopada 2014 at 11:59

zdecydowanie moje smaki! kawa, mleko z orzechów i do tego banan oraz kakao – czyż to nie brzmi pysznie?, a co dopiero smak 🙂

Odpowiedz
Magdalena Kuchaja 15 listopada 2014 at 12:18

świetny koktajl, jak nie lubię kawy, tak ten koktajl na pewno wypiłabym ze smakiem 🙂

Odpowiedz
Avka 15 listopada 2014 at 13:13

uwielbiam kawę, więc takie koktajle są stworzone dla mnie 😉

Odpowiedz
Agata 15 listopada 2014 at 18:31

myślę, że to idealne rozwiązanie na zabiegane śniadanko. takie smoothie to świetna sprawa 🙂

Odpowiedz
Blue Almonds 15 listopada 2014 at 22:36

tak, zwłaszcza kiedy masz wieeeelką ochotę na coś słodkiego 🙂

Odpowiedz
Kasia Rzepka 16 listopada 2014 at 01:05

w takiej postaci jeszcze nie piłam…ale wielkiej ochoty nabrałam, pozdrawiam

Odpowiedz

Zostaw komentarz

UA-52384226