Niebieski Migdał | kuchnia roślinna
  • Strona główna
  • Książki
  • Fotografia
  • O mnie
  • Kontakt
  • Sklep

Niebieski Migdał | kuchnia roślinna

Kuchnia Roślinna

  • Strona główna
  • Książki
  • Fotografia
  • O mnie
  • Kontakt
  • Sklep
0
Koktajle

Koktajl Szpinak, Gruszka & Imbir

przez Blue Almonds 8 kwietnia 2018
8 kwietnia 2018
Koktajl Szpinak, Gruszka & Imbir-Niebieski-Migdał-Roślinna-Kuchnia

Zielone koktajle przyciągają uwagę głównie ze względu na ich właściwości oczyszczające i pro-zdrowotne oraz wspomagające układ odpornościowy, jak w tym wypadku, ale do zrobienia tego koktajlu zachęcam dziś przede wszystkim dlatego, że jest po prostu pyszny :).

Drukuj
Porcja dla: 2 Czas przygotowania: 5 minut

Produkty

  • 2 garści szpinaku
  • 2 dojrzałe gruszki (pozbawione gniazd nasiennych)
  • 1 łyżka soku z cytryny
  • 1 łyżeczka imbiru (obranego i pokrojonego)
  • 1 łyżka mielonego siemienia lnianego
  • 1 i 1/2 kubka wody
  • miód do smaku (opcjonalnie)

Wykonanie

Pokrój gruszkę na mniejsze kawałki i miksuj z pozostałymi składnikami w blenderze.

gruszkaszpinak
2 komentarze
1
FacebookTwitterGoogle +Pinterest

Możesz też Ciebie zainteresować

Koktajl Wyszczuplający

27 stycznia 2019

Koktajl Quinoa & Borówka z Maliną

6 lutego 2018

Koktajl przeciwzapalny z mango i kurkumy

15 stycznia 2018

Proteinowy Szejk Sezam & Banan

11 grudnia 2017

Wegański Eggnog

14 listopada 2017

Wzmacniający Koktajl Konopia & Jabłko

19 lipca 2017

Koktajl Podkręcający Metabolizm Pomidor & Truskawka

22 czerwca 2017

Koktajl Gruszka, Imbir & Cynamon

21 czerwca 2017

Sycący i Kremowy Koktajl Jaglana Borówka

17 maja 2017

Koktajl Grejpfrut & Jabłko na Pochmurny Poranek

19 marca 2017

2 komentarze

vea love green 15 grudnia 2014 - 19:09

super! połączenie szpinaku z cytrusem … yami!

Reply
kikimora 15 grudnia 2014 - 23:37

Robię czasem podobny, imbir i gruszka to dobry duet 🙂

Reply

Dodaj komentarz Anulij odpowiedź

Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.

Niebieski Migdał

Niebieski Migdał

Cześć, mam na imię Magda i to właśnie ja stoję za Niebieskim Migdałem czyli nową odsłoną Blue Almonds. Witaj w moim świecie! Świecie roślinnego jedzenia, fotografii i podróży.

Zostańmy w kontakcie

Facebook Google + Instagram Pinterest

Moje autorskie książki

WEGEMANIA Magdalena Pieńkos Kuchnia Roślinna

Domowe przepisy Magdalena Pieńkos Niebieski Migdał

Książka_kuchnia weganska_Magdalena Pieńkos

Popularne przepisy

  • Owsianka z Siemieniem Lnianym na przemianę materii

  • Orkiszowy Chlebek Jabłkowo-Korzenny

  • Wegański Majonez

  • Cynamonowe Muffiny z Białej Fasoli

  • Kiszona Czerwona Cebula z Ziołami Prowansalskimi

Facebook

Facebook

Ostanie wpisy

  • Orkiszowy Chlebek Jabłkowo-Korzenny

    7 lutego 2019
  • Ostra Zupa Kokosowa z Fioletowymi Ziemniakami i Dynią

    4 lutego 2019

Newsletter

 Kto wie, może kiedyś otrzymasz ode mnie jakąś ciekawą wiadomość. Wszystko się może zdarzyć!

Instagram

  • Gry skrzcy si w socu nieg piese i przyjaciele przepis
  • 4tygodniowe KIMCHI Wasnej roboty oczywicie Jest ogie kimchi DobryFerment NiebieskiMigda
  • Skitour cig dalszy  dzi eksplorowalimy okolice Szrenicy karkonosze z
  • Poranne adowanie baterii z dwightmr  karkonosze NiebieskiMigda redheeler poranek
  • Wyobraasz sobie zim bez rozgrzewajcych zup z imbirem cynamonem kurkum
  • Nadrabiam zalegoci na blogu  wygldaj nowego przepisu Wdzony Krem
  • A wam jak min dzie? skitour karkonosze NiebieskiMigda gry veganlifestyle
  • lonski obiod w Cafe Byfyj  Nikiszowiec Pysznie w cafebyfyj
  • Facebook
  • Instagram
  • Email

NIE BĄDŹ SZARAKIEM | KIKOMO


Wróć na górę